BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

PemBuKa BicARa..BAcA Lah

PemBuKa BicARa..BAcA Lah

Sunday, January 24, 2010

CoNtEst by http://adibahmad.blogspot.com


Jom Joint The Contest..

Pls refer below Link..

'Create

Sabar Yer saya akan upload kan gambau yg bleh kasi cerita "baik punyer"
For The Next Entry..
Choloooooooo babee..

Monday, January 18, 2010

A poem for you


HHAHHAHHA APO lai..
EXerCiSe SEKARANG...
yg tegang2 orat tuh kasi..berdetup2 seket..
huhuhuh
Choowww dolu babe..

Sunday, January 17, 2010

SUNGAI DIBAWAH LAUTAN ....

Cuba Tengok Gambar keindahan2 piccas dibawah..
macam dlm citer AVATAR ..
tapi kali nih kat dlm laut..huhuhuhu
CHANTIK...





Masyaallah....
Jika anda seorang penyelam, maka anda harus mengunjungi Cenote Angelita, Meksiko. Disana ada sebuah gua. Jika anda menyelam sampai kedalaman 30 meter, airnya air segar (tawar), namun jika anda menyelam sampai kedalaman lebih dari 60 meter, airnya menjadi air asin, lalu anda dapat melihat sebuah "sungai" di dasarnya, lengkap dengan pohon dan daun daunan.
Namun pengkaji mengatakan, itu bukanlah sungai biasa, itu adalah lapisan hidrogen sulfida, namun nampak seperti sungai... luar biasa bukan? Lihatlah betapa hebatnya ciptaan Allah s.w.t.
Ciowwwww duuddd....

Share..SomethinG About Culture??











Huuuhuhuhuhu
Just to share..jer..
Chow lo bebe..

WORK...KerJA..WoRK..KerJa


camni ler...aku..agak nyer kot kalu digambar kan..
Adoooiiii aiii,,,
datang2 keje dah kene .. follow up..
"ida u folow up itu" "u follow up ini"..
aper hingat aku nih..apo..

ikut..jangan tak ikut...kuli..klu ku..
Nak wat camana..
Kuli tetap kuli..
tapi soh buat keje yg temporary..tak HINGAT..
Cam nak kasi Permenant Jer..
Cam Gituh..Up lah Gaji ker upgred ke?
Sonot Seket aku nak kijo..
uishhh..
Sabar..sabar rezki tak kemana kan..
Harap2 tahun 2010..rezki akan bertambah2..
INSYAALAH.....

Monday, January 11, 2010

BaBiEs In My World 2010

Si Zafri Yg Suko BerPossing..huhuhuh

Emm ToMei Tak..Baby nih..Nama Dia ZAfri... (Panggilan Manja Dia DEDEK)

Yg INi Si Debab Adam...Emmmm Picit..pipi dia..


Nih Pung Sama ADAM ..Cute Boy..


Yg Ini ENcem Boy IRFAN..


YG Ini PLak ADik Si ADAM Nama Dia ATI..pung DEbab Cam ABg Dia..

ATI LAgi..

ATI II...
Yg INI Kak nam yg kuat melaram cam mak dia ahaks...

Tak der aper entry kali nih..Tapi teringat kat budak2 nih yg selalo menceriakan hari2 kami..hehehhe nak nungu beranak ntah bila ntah.wallahualam..lom ader rezki lagi..hehehehhe bye2..(Maaf yer mama budak2 diatas cilok anak korg untuk entrykali nih..jngn mare..)

Friday, January 8, 2010

MenGiNJak ke-Alam 30 -an

UisHkkk..
Dah Masok Tahun Baru..
Lupalak Nak Ucap HAPPY NEW EVERYBODY..

Diam tak Diam Aku dah nak masok 30...
heheheh
Takoottt seh..bilo mengonang kan umor nih..
macam2 terlintas kat benak..
perkara2 yg bakal berlaku pd thun 2010 nih..

Harapan agar POSITIVE..Semua nya..
Moga2 rezki betambah2 pada tahun nih..

INSYAALAH..

Sunday, January 3, 2010

Facebook kene block..

CEdih Acikk....
SAlam...
sume dah lama tak menjenguk..Blog aku nih..
semenjak menggunakan facebook..
tak mengupdate pung dlm blog nih..

So disebabkan facebook dah kene block(kat tmpt Keje ler..)
Padan muko..hehhehe
tapi tak per kat umah bleh update facebook..
tapi cam mati kutu seket rr..
x leh tengok perkembangan member2 Facebook heheheh..
.....

Pas nih terpakselah mengxtivekan diri utk mengupdate blog yg dah lama bersawang nih..

OK kengkawan..teruskan melibatkan diri dlm blog wokeyzzz..
bubye..


N HAPPY NEW YEAR 2010..