BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

PemBuKa BicARa..BAcA Lah

PemBuKa BicARa..BAcA Lah

Friday, March 13, 2009

MaLASSSSSS...

MAALLAAASSS NNNYYEEERRRR..... AMPAI CAM Nih Dah hahha....


Ari Sabtu yg indah nih pun..
merupakan ari yg malas nak wat kijo..
bukan kijo aper..kijo sekolah(assgmnt),keje umah macam2 keje lah...
yg penting memang aku nih pemalas..
bilalah nak buangkan TABIAT SYAITAN nih...
kawan2 tulunnnnn...DEN hah..

semalam dapat sms dari lect huhuhu ..mengatakan nak tengok progress PROJECT I on T5..
TAPI HAprak..aku tak siap ag beb..nak wat camana BUZY ler (Malas sebenarnyer..) dalam hati:-
(eleh...lambat lagi nak anto Project I nih...hehehheeh pastu siap confrm ngn member cakap kat dia "kak tutorial 5 on 29/03/09 kan?.."hhhheehe uhh....kakak tuh ckp apo kau ngepek ni lABu...T5 on this sunday ler 15/03/09..hahhaa dia bantai gelak..hahha masing2 tak siap kan kejer hahha mula lah nak pospond nak jumper lect on next week 22/03/09 hhhaaa tu lah MALAS LAGI..Padan Muka suka buat kijo last Minit..)Memang Pun kan..

HAH ari nih mulalah terkocoh-kocoh nak wat...huhuuhu apo aku nak wat tajuk projectI nih...
emmmmsssssssssss...

APo bleh buat LAbu nak future study sangat..hah amek ko...
apo-apo pon This Year is the last year for my study in Degree..MUAHHhahhahaaa...

2 comments:

piKOk said...

hak??
da jdk mcm tgkorak??
ish3..hehe

pepun,salam kenal..
lmbt sket sggh blog niey..
lme xon9..;p

L.E.E.Z.D.Z.A said...

dh pindah umah baru yer...
patut la jrg nmpk kat fp dah...

anyway good luck 4 ur asgmt..